VINO ÎN ECHIPA ACP!
Sustenabilitate

Angajați într-un proces de responsabilitate față de mediul înconjurător având ca scop satisfacerea tuturor părților implicate, într-un mod durabil și echitabil.

Sustenabilitate

ACP acordă o atenție deosebită dezvoltării durabile, încercând permanent să realizeze un echilibru între activitatea companiei și protecția mediului și găsirea de resurse alternative, fără însă a compromite posibilitățile de satisfacere a nevoilor generațiilor următoare. Timp de 15 ani, ACP a fost permanent angajat întru-un proces de responsabilitate față de mediul înconjurător, având ca scop satisfacerea tuturor părților implicate, într-un mod durabil și echitabil.

Rolul nostru este să identificăm responsabilitatea în cadrul aspectelor sociale, de mediu și economice, pentru a asigura o calitate optimă a vieții, atât pentru generațiile actuale cât și pentru cele viitoare. Astfel, a fost creat un plan de dezvoltare durabilă bazat pe 4 piloni: îmbunătățirea continuă & inovația, economia locală, angajații și grija față de mediul înconjurător.

ANGAJAȚII

Proiectăm tendințele în domeniul soluțiilor pentru ventilație

Inovația este parte din ADN-ul companiei. Organizăm sesiuni de brainstorming pentru a crea valoare adăugată pe termen lung, de care clienții noștri au nevoie pentru a se dezvolta și a prospera. Venim permanent cu idei noi pentru a îmbunătăți activitatea zilnică, cu scopul de ridica produsele ACP la un nivel superior.

ECONOMIA LOCALĂ

Susținem creșterea economică locală

ACP își propune să creeze valoare atât în România, cât și în alte țări din Europa, Asia sau Africa, unde îsi desfășoară activitatea. Dezvoltă parteneriate cu diferite companii și furnizori locali, contribuind astfel la dezvoltarea economiei locale în fiecare colț al lumii în care activează.

ÎMBUNĂTĂȚIREA CONTINUĂ & INOVAȚIA

Angajații noștri sunt pilonii angajamentului asumat

Cei 100 de angajați joacă un rol esențial în succesul companiei și în performanța afacerii clienților noștri. ACP își încurajează și susține angajații în dezvoltarea potențialului lor maxim. De aceea, încă din prima zi în cadrul companiei, își urmează cursul planul de dezvoltare a carierei, conform postului și experienței profesionale.

GRIJA FAȚĂ DE MEDIU

Protecția mediului stă la baza dezvoltării companiei

Asumându-și responsabilitatea față de o performanță durabilă, compania ACP este implicată permanent în găsirea de resurse alternative pentru a reduce impactul activității sale asupra mediului înconjurător.